Welkom bij Zoom Optiek

Wij maken officiële pasfoto’s voor identiteitsbewijs, rijbewijs, visum en sportpas. Heeft u een pasfoto nodig? Kom gerust langs op de zaak.

Maak hier uw afspraakPlan hier uw route

Pasfoto Bergen op Zoom

Een pasfoto voor uw rijbewijs, visum of paspoort laat u eenvoudig en snel maken bij Zoom Optiek in Bergen op Zoom. Hier vindt u een professionele studio waar mooie, haarscherpe pasfoto’s worden gemaakt die voldoen aan de voorwaarden voor officiële documenten. Een mooie pasfoto is waardevol, je laat hem de komende tien jaar waarschijnlijk vaak aan onbekenden zien als je op reis gaat of jezelf moet identificeren. Zoom Optiek in Bergen op Zoom geeft je alvast een paar tips waarmee jij stralend op je officiële pasfoto staat!

4 tips voor een leuke pasfoto van Zoom Optiek in Bergen op Zoom

Een officieel goedgekeurde pasfoto moet voldoen aan een aantal eisen. Zo moet de foto van het juiste formaat zijn, in kleur, een egale achtergrond hebben en moeten het gezicht, hoofd en de ogen volledig zichtbaar zijn. Met zoveel regels lijkt het haast onmogelijk om nog een leuke foto te maken. Niets is minder waar. Met de volgende vier tips staat ook u straks leuk op de foto:

  • Doe als vrouw leuke make-up op die de ogen, lippen en wenkbrauwen accentueren
  • Trek donkere kleding aan zodat de foto niet flets wordt
  • Ga ontspannen zitten
  • Door je kin iets naar voren te steken voorkom je een onderkin op de foto

De fotograaf bij Zoom Optiek helpt u verder om een leuke pasfoto te maken waarmee u naar het gemeentehuis in Bergen op Zoom kunt voor een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.

Kom langs voor een snelle service en een mooi eindresultaat

Heeft u snel een pasfoto nodig voor een officieel document? Kom langs bij Zoom Optiek in Bergen op Zoom voor een leuke pasfoto die bij het gemeentehuis goedgekeurd wordt. Gaat u binnenkort op vakantie? Vergeet dan niet om ook een goede zonnebril mee te nemen!

Wilt u persoonlijk advies?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Of bent u toevallig in de buurt en loopt u liever zo even binnen?

Ray Ban
Dolce en Gabbana
Micheal Kors

Adres
Vogelaar 30a
4617 LG Bergen op Zoom
Telefoon: 0164 795 366

Openingstijden

Maandag            Gesloten

Dinsdag              9:30 – 17:30

Woensdag          9:30 – 17:30

Donderdag         9:30 – 17:30

Vrijdag                9:30 – 17:30

Zaterdag             9:30 – 17:30

Zondag               Gesloten

Bent u in de buurt?
De koffie staat al voor u klaar!

Eerste een impressie?