Welkom bij Zoom Optiek

Zoom in en zie beter.

Onze gediplomeerde opti-ciens staan voor u klaar om advies op maat te geven op het gebied van uw ogen. U kunt bij ons terecht voor een gratis oogmeting. Een ruime collectie monturen zorgt ervoor dat vast en zeker de bril voor u kunnen samenstellen.

GRATIS OOGMETING?

Maak hier uw afspraakOnline brillen passen

Opticien Steenbergen

Zoom Optiek is een opticien vlakbij Steenbergen die u helpt om een bril te vinden die zowel bij uw ogen als uw persoonlijkheid past. Weet u niet zeker of u een bril nodig heeft? Op een paar minuten rijden van Steenbergen vindt u Zoom Optiek waar u een gratis oogtest door een gediplomeerde opticien af laat nemen. Meten is weten, dus kom zo spoedig mogelijk langs als u vermoedt dat u een bril nodig heeft.

Ga langs bij de opticien bij Steenbergen als u last heeft van deze symptomen

Er zijn verschillende symptomen die erop kunnen duiden dat u een bril nodig heeft. De volgende symptomen duiden op verminderd zicht wanneer deze langere tijd aanhouden:

  • Onscherp zicht. Als u moe bent of lange tijd naar en scherm heeft zitten staren kan u wazig gaan zien en moeite hebben met het scherpstellen van uw zicht. Op zich is dat niet erg maar wanneer u ook wanneer u hier ook in uitgeruste toestand last van heeft kan dit een indicatie zijn van verminderd zicht.
  • Moeite met lezen. Bij het lezen van een ondertiteling, een boek of in een slecht verlichte kamer merkt u dat u zit te knijpen met uw ogen. Dat is vermoeiend en vervelend. Een oogtest is in dat geval aan te raden.
  • Aanhoudende hoofdpijn. Hoofdpijnklachten gaan vaak gepaard met de bovenste twee symptomen. Als u minder goed ziet moet u extra moeite doen om scherp te zien. Dat vraagt om veel inspanning en dat kan leiden tot hoofdpijn.

Bij Zoom Optiek maken we gebruik van de meest moderne oogmeetapparatuur en wordt de test altijd afgenomen door een gediplomeerde en ervaren professional.

Kom langs voor de juiste oplossing voor uw ogen

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis oogmeting als u langere tijd last heeft van de genoemde symptomen. Vanuit Steenbergen bent u binnen een paar minuten bij Zoom Optiek en er staat een gediplomeerde opticien klaar om de juiste glazen aan te meten waarmee u weer net zo scherp als vanouds ziet.

Wilt u persoonlijk advies?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Of bent u toevallig in de buurt en loopt u liever zo even binnen?

Een deel uit onze collectie

Bij ons kunt u gratis parkeren

Ray Ban
Dolce en Gabbana
Micheal Kors

Adres
Vogelaar 30a
4617 LG Bergen op Zoom
Telefoon: 0164 795 366

Openingstijden

Maandag            Gesloten

Dinsdag              9:30 – 17:30

Woensdag          9:30 – 17:30

Donderdag         9:30 – 17:30

Vrijdag                9:30 – 17:30

Zaterdag             9:30 – 17:30

Zondag               Gesloten

Bent u in de buurt?
De koffie staat al voor u klaar!

Eerste een impressie?