Welkom bij Zoom Optiek

Zoom in en zie beter.

Onze gediplomeerde opti-ciens staan voor u klaar om advies op maat te geven op het gebied van uw ogen. U kunt bij ons terecht voor een gratis oogmeting. Een ruime collectie monturen zorgt ervoor dat vast en zeker de bril voor u kunnen samenstellen.

GRATIS OOGMETING?

Maak hier uw afspraakOnline brillen passen

Opticien Hoogerheide

Op zoek naar een mooie bril bij een opticien in Hoogerheide? Zoom Optiek biedt u de mooiste monturen van de meest vooruitstrevende merken. We beginnen altijd met een oogtest om te bepalen welke glazen u nodig heeft. Heeft u een montuur gekozen dan slijpen we deze op maat zodat ze perfect in het montuur passen. Nu nog een kwestie van een bril kiezen die bij uw gezicht past. Gelukkig kunt u ook bij opticien Zoom Optiek bij Hoogerheide terecht voor advies over een modebewuste bril. We geven u alvast een voorproefje.

De opticien bij Hoogerheide u helpt met een bril die bij uw gezicht past

Het kiezen van een montuur dat bij uw gezicht past is afhankelijk van de vorm van uw gezicht. Grof gezegd maken we onderscheid in de volgende gezichtsvormen:

  • Een rechthoekige bril breekt de ronde vormen van het gezicht ter hoogte van de ogen, waar een rond gezicht het breedst is. Het voorhoofd en de kin vormen de smalste gedeelten dus u kunt ook een montuur proberen dat van boven breder is dan van onder.
  • Met een ovaal gezicht heb je de keuze uit vrijwel alle monturen. Vanuit schoonheidsidealen zien we een ovaal gezicht namelijk als ‘perfect geproportioneerd’.
  • Vooral mannen hebben een hoekig gezicht. Een vierkant montuur komt dan al snel erg streng over. Een rond of een ovaal montuur verzacht scherpe gelaatstrekken.
  • Het gezicht loopt van boven naar beneden van breed naar smal. Een rond of ovaal montuur staat hier mooi bij, hoewel bepaalde hoekige modellen ook niet misstaan.

De keuze blijft natuurlijk altijd aan uzelf. Kom vanuit Hoogerheide langs bij opticien Zoom Optiek en probeer verschillende modellen uit en kijk welk montuur u het mooist vindt.

Bekende merken en een gratis oogtest

Vanuit Hoogerheide bent u binnen een paar minuten bij Zoom Optiek, waar een ervaren opticien een gratis oogtest afneemt. Hier wordt de nieuwste oogmeetapparatuur voor gebruikt. Na de test kunt u alle monturen van bekende merken als Dolce & Gabbana, Emporio Armani en Michael Kors uitproberen. Maak een afspraak of kom gezellig langs voor de gratis meting.

hebben gaat u samen op zoek naar de beste oplossing. Bij vragen over onze diensten, merken of gediplomeerde opticiens kunt u ook telefonisch contact opnemen.

Wilt u persoonlijk advies?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Of bent u toevallig in de buurt en loopt u liever zo even binnen?

Een deel uit onze collectie

Ray Ban
Dolce en Gabbana
Micheal Kors

Adres
Vogelaar 30a
4617 LG Bergen op Zoom
Telefoon: 0164 795 366

Openingstijden

Maandag            Gesloten

Dinsdag              9:30 – 17:30

Woensdag          9:30 – 17:30

Donderdag         9:30 – 17:30

Vrijdag                9:30 – 17:30

Zaterdag             9:30 – 17:30

Zondag               Gesloten

Bent u in de buurt?
De koffie staat al voor u klaar!

Eerste een impressie?

Bij ons kunt u gratis parkeren