Welkom bij Zoom Optiek

Zoom in en zie beter.

Onze gediplomeerde opti-ciens staan voor u klaar om advies op maat te geven op het gebied van uw ogen. U kunt bij ons terecht voor een gratis oogmeting. Een ruime collectie monturen zorgt ervoor dat vast en zeker de bril voor u kunnen samenstellen.

GRATIS OOGMETING?

Maak hier uw afspraakOnline brillen passen

Opticien Halsteren

Het valt nog niet mee om in Halsteren een geschikte opticien te vinden die niet alleen goede service voor uw ogen verleent maar waar u ook terecht kunt voor een stijlvol montuur. Gelukkig kunt u voor beide terecht bij Zoom Optiek in Bergen op Zoom. Op slechts een paar minuten afstand van Halsteren vindt u een opticien die zijn jarenlange ervaring en de meest moderne apparatuur inzet om uw ogen de zorg te bieden die u verdient.

De beste merken brillen en zonnebrillen bij de opticien bij Halsteren

Een bril dient allang niet alleen meer als een noodzakelijk middel om goed te zien. Het is een modetrend geworden. Mensen drukken zichzelf met hun bril uit op dezelfde manier als dat met kleding wordt gedaan. U wilt natuurlijk een goede bril die jaren meegaat maar u wilt ook een montuur dat bij u past.

In Zoom Optiek vindt u een opticien die dit begrijpt en daarom een mooie collectie met moderne monturen heeft die u ergens anders in Halsteren en omgeving niet tegenkomt. Merken als Michael Kors, Ray Ban en Emporio Armani in het assortiment bieden klasse, comfort en uitstekend zicht, in combinatie met de juiste glazen.

Stap binnen voor meer informatie of maak een afspraak voor een gratis oogmeting

Vanuit Halsteren bent u binnen een paar minuten bij Zoom Optiek, waar een gediplomeerde en ervaren opticien u te woord staat en u graag de gehele collectie laat zien. Of maak een afspraak en kom langs voor een gratis oogmeting. Indien nodig bepaalt u daarna samen met de opticien welke glazen u nodig heeft en kiest u een montuur dat u mooi vindt. Zien we u snel?

Een deel uit onze collectie

Wilt u persoonlijk advies?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Of bent u toevallig in de buurt en loopt u liever zo even binnen?

Ray Ban
Dolce en Gabbana
Micheal Kors

Adres
Vogelaar 30a
4617 LG Bergen op Zoom
Telefoon: 0164 795 366

Openingstijden

Maandag            Gesloten

Dinsdag              9:30 – 17:30

Woensdag          9:30 – 17:30

Donderdag         9:30 – 17:30

Vrijdag                9:30 – 17:30

Zaterdag             9:30 – 17:30

Zondag               Gesloten

Bent u in de buurt?
De koffie staat al voor u klaar!

Eerste een impressie?