Welkom bij Zoom Optiek

Zoom in en zie beter.

Onze gediplomeerde opti-ciens staan voor u klaar om advies op maat te geven op het gebied van uw ogen. U kunt bij ons terecht voor een gratis oogmeting. Een ruime collectie monturen zorgt ervoor dat vast en zeker de bril voor u kunnen samenstellen.

GRATIS OOGMETING?

Maak hier uw afspraakOnline brillen passen

Opticien Bergen op Zoom

Zoom Optiek is een opticien in Bergen op Zoom met jarenlange ervaring, die zich kenmerkt door persoonlijk advies, topkwaliteit in zowel producten als dienstverlening en servicegerichte houding. Van een gratis oogmeting tot een aangemeten bril, precies afgestemd op uw ogen. Zoom Optiek nodigt u van harte uit voor een nadere kennismaking bij onze optiek in Bergen op Zoom.

De beste zorg voor uw ogen bij opticien Zoom Optiek in Bergen op Zoom

Wat maakt een goede opticien? U wilt een optiek in Bergen op Zoom die u de beste kwaliteit biedt. Maar wat is dat eigenlijk? Bij Zoom Optiek zijn wij daar heel duidelijk over. Het gebruik van de nieuwste oogmeetapparatuur, het afnemen van oogtesten door een gediplomeerde professional en het meedenken met onze klanten over de beste oogoplossing. Dat verstaan wij onder kwaliteit, u ook?

Toonaangevende merken bij de optiek in Bergen op zoom

Voor de meest toonaangevende merken in Bergen op Zoom zit u goed bij opticien Zoom Optiek. In het assortiment zijn merken als Dolce & Gabbana, Emporio Armani en Ray Ban opgenomen. Bij Zoom Optiek begrijpen we dat een bril niet alleen een middel is om beter te zien maar een stijlicoon waarmee u laat zien wie u ben. Kom langs bij de optiek in Bergen op Zoom om alle monturen te bekijken.

Kom langs voor een gratis oogmeting

Kom langs op onze locatie in Bergen op Zoom en bespreek de mogelijkheden met een ervaren opticien. Desgewenst krijgt u een gratis uitgebreide oogmeting en wanneer blijkt dat uw ogen extra aandacht nodig hebben gaat u samen op zoek naar de beste oplossing. Bij vragen over onze diensten, merken of gediplomeerde opticiens kunt u ook telefonisch contact opnemen.

Wilt u persoonlijk advies?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Of bent u toevallig in de buurt en loopt u liever zo even binnen?

Een deel uit onze collectie

Bij ons kunt u gratis parkeren

Ray Ban
Dolce en Gabbana
Micheal Kors

Adres
Vogelaar 30a
4617 LG Bergen op Zoom
Telefoon: 0164 795 366

Openingstijden

Maandag            Gesloten

Dinsdag              9:30 – 17:30

Woensdag          9:30 – 17:30

Donderdag         9:30 – 17:30

Vrijdag                9:30 – 17:30

Zaterdag             9:30 – 17:30

Zondag               Gesloten

Bent u in de buurt?
De koffie staat al voor u klaar!

Eerste een impressie?