Welkom bij Zoom Optiek

Zoom in en zie beter.

Onze gediplomeerde opti-ciens staan voor u klaar om advies op maat te geven op het gebied van uw ogen. U kunt bij ons terecht voor een gratis oogmeting. Een ruime collectie monturen zorgt ervoor dat vast en zeker de bril voor u kunnen samenstellen.

GRATIS OOGMETING?

Maak hier uw afspraakOnline brillen passen

Brillenwinkel Bergen op Zoom

Opticien Zoom Optiek is een brillenwinkel in Bergen op Zoom die u alles uitlegt over de verschillende soorten brillenglazen en legt u uit wat u kunt verwachten wanneer u vermoedt dat u een bril nodig heeft. Zoom Optiek heeft een uitstekende reputatie als brillenzaak in Bergen op Zoom en heeft enkel gediplomeerde opticiens met jarenlange ervaring in dienst. Hier leest u meer over de manier van werken bij brillenwinkel Zoom Optiek in Bergen op Zoom.

De manier van werken bij brillenwinkel Zoom Optiek in Bergen op Zoom

U vermoedt dat u een bril nodig heeft. Hoe nu verder? Mooie brillen vindt u immers overal in Bergen op Zoom. Allereerst brengt u een bezoek aan brillenzaak Zoom Optiek bij de Bergse Plaat in Bergen op Zoom, waar u ontvangen wordt door een ervaren opticien. Waarom? Omdat u bij Zoom Optiek een oogmeting krijgt met de meest moderne apparatuur die op de markt verkrijgbaar is.

Na het meten van uw ogen bekijkt de opticien de resultaten en worden er speciaal voor uw ogen brillenglazen vervaardigd en kiest u een montuur dat u mooi vindt. Daarna komt u een keer per jaar terug om uw ogen te laten controleren zodat uw bril altijd optimaal is afgesteld op uw ogen.

Verschillende glazen voor verschillende ogen

Je kunt onscherp zien op korte of lange afstand, of allebei. Bij een oog dat scherp ziet valt het licht op het netvlies zodat er een scherp beeld gevormd kan worden. Bij een oogafwijking is er een correctie nodig. Dat vraagt om een glas dat op een bepaalde manier wordt geslepen. Dat gaat als volgt:

  • Hierbij valt licht achter het netvlies waardoor beelden van dichtbij vaag gezien worden. Daarvoor is een glas nodig dat dikker is in het midden en dunner aan de randen. Dat buigt de lichtstralen naar binnen zodat je ook van dichtbij weer scherp ziet. Deze glazen hebben een zogenoemde plus-sterkte.
  • Het valt bij bijziendheid juist voor het netvlies. Daardoor worden beelden op langere afstand onscherp. Hierbij worden glazen geslepen die het licht juist naar buiten deflecteren door het glas in het midden dunner te maken dan aan de randen. Dit wordt min-sterkte genoemd.
  • Dit is een oogafwijking waarbij het hoornvlies, de buitenste laag van het oog, ovaal gevormd is in plaats van rond. Lichtstralen worden daardoor op een verkeerde manier verbogen waardoor u bijziendheid, verziendheid of beide kunt ontwikkelen. De oplossing is een set cilindrische lenzen. Deze kunnen zowel een plus- als min-sterkte hebben.

Wilt u persoonlijk advies?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Of bent u toevallig in de buurt en loopt u liever zo even binnen?

Bij ons kunt u gratis parkeren

Meer zekerheid na een gratis oogtest

Kom langs bij onze brillenzaak in Bergen op Zoom als u vermoedt dat u een bril nodig heeft. U krijgt een gratis oogmeting, afgenomen met de meest moderne meetapparatuur. Wanneer blijkt dat u een bril nodig heeft kunt u kiezen uit de mooiste brillen van bekende merken in Bergen op Zoom. Neem geen risico met uw ogen en kom langs bij brillenwinkel Zoom Optiek in Bergen op Zoom.

Een deel uit onze collectie

Ray Ban
Dolce en Gabbana
Micheal Kors

Adres
Vogelaar 30a
4617 LG Bergen op Zoom
Telefoon: 0164 795 366

Openingstijden

Maandag            Gesloten

Dinsdag              9:30 – 17:30

Woensdag          9:30 – 17:30

Donderdag         9:30 – 17:30

Vrijdag                9:30 – 17:30

Zaterdag             9:30 – 17:30

Zondag               Gesloten

Bent u in de buurt?
De koffie staat al voor u klaar!

Eerste een impressie?